Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/rvolt97/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5752
TIB - Voltactiv

TARGUL TEHNIC INTERNATIONAL BUCURESTI

TIB a fost organizat prima data in 1970, iar din anul 1993 este certificat la nivel international de catre Asociatia Globala a Industriei de Targuri – UFI si este inclus in randul celor mai importante targuri tehnice la nivel international. Anual participa invitati din Austria, Bulgaria, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Spania, Turcia, Ungaria, Romania.

Am fost onorati de invitatia de participare la un eveniment emblematic pentru Bucuresti. In 2002, la a 28 editie, Targul Tehnic International ne-a rasplatit cu un „Certificat de apreciere”.

Fiind un targ dedicat tehnologiilor si echipamentelor industriale, in cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii laser, robotica, masini unelte si masini industriale multifunctionale, produse cu design inovativ, pompe, compresoare si echipamente hidraulice, produse IT si de software.

In 2003, Voltactiv a optinut „Certificatul de Apreciere” in cadrul BITF, editia numarul 29.

In fiecare an, TIB beneficiaza de sprijinul partenerilor sai pentru organizarea de evenimente interesante si de actualitate in domeniul tehnic, care au ca scop sa informeze vizitatorii asupra noutatilor din industrie.

In cadrul targului puteti regasi reprezentanti din domeniile: inginerie mecanica si electrica, masini-unelte, echipamente hidraulice, metalurgie, electronica si automatizari, roboti industriali, dar si comunicatii, IT si software industrial.

Targul Tehnic International Bucuresti este un eveniment simbol pentru Romexpo si o manifestare de anvergura pentru economia nationala, ce nu trebuie sa lipseasca din agenda oricarui specialist in domeniu. Cea de-a 43-a editie se va desfasura in perioada 11-14 octombrie 2017, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Pavilionul A si platformele 1, 2, 3, 4,10 si 11.

Share This